Translate

miércoles, 29 de mayo de 2019

Aitana Ocaña

Resultat d'imatges de aitana Aitana Ocaña Morales, coneguda simplement com a Aitana és una cantant catalana que es va donar a conèixer per la seva participació en el concurs musical de TVE Operación Triunfo, on va arribar fins a la final. Va ser la concursant més jove del popular concurs televisiu, i va quedar finalment segona classificada, després d'Amaia Romero.
Va créixer a Sant Climent de Llobregat. Toca el piano i s'adonà que podia cantar quan va interpretar We are the world de Michael Jackson, a l'escola, amb només 12 anys. Alguns dels seus artistes preferits són James Blunt, Meghan Trainor, Sia, Mecano i Dua Lipa. El nou disc de l'Aitana ja està en marxa i sabem que la cançó "Arde" composta per Alba Reig hi serà, ja que el vídeo amb la lletra ja està disponible a Youtube. 
Juntament amb Ana Guerra, amb la cançó Lo malo, composta per Brisa Fenoy  i amb Arde, cantada en solitari, va participar en la selecció del candidat que hauria de representar a Espanya en el Festival d'Eurovisió de l'any 2018, on finalment van ser escollits Amaia Romero i Alfred García. Entre algunes de les cançons compostes per ella es troba Laws about me, penjada a les xarxes socials. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario