Translate

miércoles, 20 de febrero de 2019

MAKE UP: 4 MARQUES DE MAQUILLATGE LOW COST


Resultat d'imatges de wet n wild makeup megaglo


MAQUILLATGE LOW COST:


- Wet n Wild
Els seus productes no superen gairebé mai els 10€ i molts d’ells són súper reconeguts per la seva qualitat, per exemple la base de maquillatge “Photofocus”, els pintallavis mates “Liquid Catsuit” o l’il·luminador “MegaGlo”. 

- W7
W7 no només és low cost, sinó que també és una marca molt original enfocada a  adolescents. Ara ha tret una edició especial de Halloween. Aquesta marca també té una línia de productes vegans anomenada “Very Vegan”. D’aquesta marca t’encantaran els bronzejadors com el "Very Vegan" i el “Honolulu” o la paleta “Hollywood Bronze & Glow”. 

- Maybelline
Maybelline és una de les marques més reconegudes per la seva relació qualitat/preu. La trobaràs a tot arreu sense problema! Et recomanem molt els correctors “Fit me” i el “Borrador mágico” per tapar granets i ulleres. També t’encantaran els pintallavis.

- Bell
És possible que aquesta marca no la coneguis, però té productes molt bons i a un preu sorprenent! El millor de tot és que té una gama sencera anomenada “Hypoallergenic” per a pells sensibles i amb al·lèrgies.

















No hay comentarios:

Publicar un comentario