Translate

miércoles, 20 de febrero de 2019

BLAS CANTÓ



  PARLEM DE...


    Blas Cantó és un cantant espanyol nascut a Murcia fa 27 anys. Tot i que el que més li agrada és cantar, també li agrada imitar i va ser el guanyador de la cinquena edició del programa d'Antena 3 "Tu cara me suena".
En Blas va començar a cantar des de molt petit, però no va ser fins al 2011 que va aconseguir começar dedicar-se a la música professionalment amb el grup Auryn. Amb el grup van editar un total de 4 discs d'estudi (aconseguint 3 discos de platí i un d'or), van fer un total de 8 tours per arreu del món i van rebre numerosos premis. El grup va anunciar una parada per un temps indefinit a la seva carrera el 28 de juliol del 2016 i va donar el seu últim concert el dia 15 d'octubre del mateix any.
Després de que Auryn fes el seu últim concert, Blas va ser participant i guanyador del concurs "Tu cara me suena" i va començar a preparar el seu primer disc d'estudi en solitari. Als pocs mesos va treure a la venta el seu single "In your bed" , que va estar seguit per "Drunk and irresponsible" i, per últim abans que el disc sortís, "Él no soy yo", que ha sigut el single oficial de Blas fins fa unes setmanes. El seu disc es diu "Complicado" i va ser número 1 la seva primera setmana en venta. 
Actualment en Blas acaba de començar una gira acústica per tot el país i ha acabat una gira de concerts.
                                                     
                                                         Resultado de imagen de Blas Cantó

No hay comentarios:

Publicar un comentario