Translate

miércoles, 5 de diciembre de 2018


VICTORIA’S SECRET FASHION SHOW


Després París i Xangai, el Victoria 's Secret Fashion Show torna a la ciutat que més vegades ha acollit la seva passarel·la, Nova York. No obstant això, en aquesta edició de 2018, canvia d'ubicació a Manhattan respecte a anys anteriors i es trasllada al Pier 94. La desfilada de moda de Victoria 's Secret 2018 es va celebrar el passat 8 de novembre, tot i que després l'esdeveniment es transmet per televisió i aquest any es va transmetre el passat 3 de desembre. El Victoria 's Secret Fashion Show 2018 es va dur a terme a Nova York. Esdeveniments anteriors s'han celebrat a Londres, Miami i Los Angeles. L'any passat, la marca de llenceria va aprofitar la seva creixent mercat xinès a organitzar el seu xou anual a Xangai, mentre que el 2016 van desplegar la catifa rosa al Grand Palais de París, que ha estat seu de molts xous de Chanel al llarg dels anys. La desfilada de modes de Victoria 's Secret es transmet en CBS el dia 3 de desembre. Aquest incloïa entrevistes a la alformbra rosa, perfils de models, l'elecció de models i una mirada darrere de les escenes en la realització de l'espectacle, així com l'adéu a Adriana Lima, la famosa angel veterana que aquest any, penja les seves ales per sempre . És l'esdeveniment de moda més vist de l'any, amb aproximadament 800 milions de persones sintonitzant anualment.

Aquest any els artistes que han tingut l'honor de cantar en la desfilada són: Rita Ora, Shawn Mendes, The Chainsmokers, Kelsea Ballerini, Halsey, Bebe Rexha i The Struts. Cantar i enlluernar a la passarel·la és un luxe per a qualsevol artista, ja que és un lloc pel qual també han passat artistes com Bruno Mars, Lady Gaga, Rihanna o Taylor Swift Els vestits usats pels models a la passarel·la de Victoria 's Secret van des d'un parell de llenceria i talons d'agulla relativament simples fins ales esculturals i elaborats tocats. Un afortunat àngel també ha estat elegit per utilitzar el sostenidor de fantasia '' Fantasy Bra '' Victoria 's Secret. L'any passat, l'honor va ser per Lais Ribeiro, que portava un conjunt de disseny Mouawad de $ 2 milions amb diamants, safirs grocs i topazi blau en or de 18 quirats. La bellesa brasilera va seguir els passos de Gisele Bündchen, Tyra Banks, Jasmine Tookes, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge i Adriana Lima. Aquest any, a diferència, la que ha tingut la sort de portar aquest car sostenidor és Elsa Hosk. Imagen relacionada Resultado de imagen de victoria's secret fashion show 2018 elsa hosk fantasy bra


Charlotte Tilbury, editora de bellesa de British Vogue, és la patrocinadora de maquillatge exclusiva de Victoria 's Secret Fashion Show 2018. Charlotte ha estat abans maquilladora en el xou VS, però 2018 marca el cinquè aniversari de Charlotte Tilbury Beauty.

"Estic més que emocionada d'anunciar oficialment que sóc la patrocinadora exclusiva de maquillatge del conegut i icònic Victoria 's Secret Fashion Show 2018, en una de les meves ciutats favorites: Nova York!" Tilbury va dir. "He treballat abans en aquest increïble i llegendari xou, i les supermodels meravelloses i somiadores han inspirat el bell ADN de molts dels meus productes màgics, ¡des les olles perfectes fins als brillants ulls de deessa! És un somni fet realitat fer que Victoria Secret mostri maquillatge aquest any amb la meva marca, en el nostre cinquè aniversari, amb els models més celestials del món, És un somni amb el qual treballar! També portaré de tornada dos preciosos productes d'edició limitada que es faran servir en els Àngels per crear el look oficial ". Aquest any la marca a tingut la sort de comptar amb algunes ja conegudes models del moment, Winnie Harlow, la model amb vitiligen; Toni Garrn, la top alemanya i ex de Leonardo DiCaprio que va anunciar ella mateixa en les seves xarxes que es tornaria a posar les ales; Kelsey Merritt, el primer àngel d'origen filipí que desfilarà per a la signatura; Shanina Shaik, Cindy Bruna i Barbara Palvin, les tres expertes portant les ales i la neozelandesa Maia Cotton.


Imagen relacionadaResultado de imagen de victoria's secret fashion show 2018

Barbara Palvin y Adriana Lima.
Resultado de imagen de victoria's secret fashion show 2018 candice swanepoel
Resultado de imagen de victoria's secret fashion show 2018 sara sampaio

Sara Sampaio y Candice Swanepoel.

No hay comentarios:

Publicar un comentario