Translate

lunes, 3 de diciembre de 2018

Esports a Badía: El waterpolo



ESPORTS A BADÍA: EL WATRERPOLO

Avui venim a explicar-vos com és un altre dels esports que es poden practicar a Badía i que és una mica desconegut, el waterpolo.

El waterpolo és un esport aquàtic d'equip on l'objectiu és aconseguir marcar al rival el màxim nombre de gols possibles. A cada equip hi ha 7 jugadors, 6 al camp i un porter. Hi ha 2 posicions diferents dels jugadors de camp; atacants (o pivots) i defenses. Als partits, els equips es diferencien pel color del barret de piscina, el local pot escollir quin color vol, encarà que els porters sempre han de portar-lo vermell. Un partit es divideix en quatre parts de 8 minuts cadascuna, fent així un total de 32 minuts de partit. Els jugadors tenen prohibit trepitjar el terra de la piscina i es considera falta. Hi ha diferents tipus de falta: les faltes normals, les expulsions temporals i les expulsions definitives.

El waterpolo, en ser un esport aquàtic, va molt bé per descarregar energia, doncs com que no està permès tocar el terra de la piscina, has de tractar d'estar flotant tota l'estona i això consumeix molta energia.

Si us agradaria saber més sobre aquest esport, podeu preguntar al poliesportiu de Badía!!

                                       Resultado de imagen de waterpolo

No hay comentarios:

Publicar un comentario