Translate

lunes, 3 de diciembre de 2018

El casal de joves, un espai per als joves de Badía



EL CASAL DE JOVES, UN ESPAI PER ALS JOVES DE BADÍA

A més d'esports per practicar i parcs i places on poder passar l'estona, a Badía tenim un espai dedicat exclusivament als joves. De ben segur que ja coneixeu el Casal de Joves, que està gairebé al costat de l'institut. És un espai que encara hi ha gent que no el coneix i val la pena que ho facin.

El Casal de Joves ofereix una gran quantitat d'activitats en les quals pots participar i espais on anar. Són els encarregats de pensar i organitzar el túnel del terror de cada any, la Despistakana de Festa Major i el casal d'estiu, entre altres activitats. Si et decideixes a anar-hi (si es que encara no ho has fet) et trobaràs la Sala Roja, on hi ha sofàs, cadires, taules i una taula de PingPong per jugar-hi, a més de tota mena de jocs de taula. Fent voltes pel casal pots trobar educadors, com l'Anna o el Sergi, que sempre estaran a la teva disposició. Al casal també hi ha petits grups que van diferents dies a fer activitats, com dinar allà, xerrar o jugar. A més, si hi vas molt sovint, t'informaran d'activitats i xerrades on pots anar i et donen, a vegades, l'oportunitat de participar muntant tallers per a nens petits (com els de Carnestoltes) o proposar i muntar activitats per a joves a la festa major.

El Casal de Joves és un espai obert a tots aquells joves que hi vulguin anar i des de la redacció de la revista us recomanem anar-hi si encara no ho heu fet, no us en penedireu!!!

                              Resultado de imagen de casal de joves badia

No hay comentarios:

Publicar un comentario