Translate

miércoles, 5 de diciembre de 2018

CONCERT: Concert "Hola Nadal" by EuropaFM a Badalona




CONCERT "HOLA NADAL!" D' EUROPAFM A BADALONA

El passat dissabte 1 de Desembre a Badalona es va celebrar l'inauguració del Nadal a la ciutat. Després d'un espectacle de focs artificials, i una hora més tard del que estava previst, va començar un concert organitzat per EuropaFM al passeig marítim.
El concert va começar amb en Wally López, que va estar fent de DJ de 20h a 21h, quan li van dir que havia de parar perquè el concert havia de continuar amb el següent artista.
Va sortir en Juanma Romero, que era el presentador de l'event, i va dir que, mentre el següent artista es preparava, anaven a posar una mica de música. I després d'uns 10 minuts va tornar a sortir per anunciar qui sortiria. "Rebem amb un fort aplaudiment a... Blas Cantó!", va dir. Tothom va començar a cridar i el show d'en Blas va començar. Va cantar gairebé totes les cançons del seu nou album, "Complicado", algunes versions i algunes cançons del grup al que va pertanyer, Auryn. També va cantar, en exclusiva, la nadala que estrenarà d'aqui a unes setmanes, "Será Navidad".

Després del show d'en Blas Cantó, van posar música un altre cop i, més tard, va sortir l'Álvaro Soler, que va oferir un show acústic (principalment a guitarra i veu). Va cantar cançons del seu últim disc, "Mar de colores", com "La cintura" i "Yo contigo, tú conmigo", però també va cantar temes del seu altre disc, "Eterno agosto", com "Sofia". Tothom va ballar i cantar les seves cançons incansablement fins que li va arribar el torn a l'última actuació de la nit.
Ja era molt tard, però, encara això, la gent volia festa, així que va sortir el Brian Cross a punxar els èxits del moment. La gent cantava, cridava, ballava... però, sobre tot, ho passaven molt bé. En acabar l'actuació d'en Brian Cross, tothom va marxar a altres zones de la ciutat o a la part de darrere de l'escenari per veure si trobaven a algun dels artistes que havien actuat i es podien fer una foto.

Va ser un concert molt guai i, encara que van trigar una hora més del previst a començar, va valdre la pena haver passat allà la tarda esperant.


                                            Resultado de imagen de Concert hola nadal 2018

No hay comentarios:

Publicar un comentario