Translate

miércoles, 12 de diciembre de 2018

ARRIBA LA FIRA DE NADAL AMB UN TOC DE MÀGIA


ARRIBA LA FIRA DE NADAL AMB UN TOC DE MÀGIA


Ja s’apropen les festes de nadal, i també com cada any la fira de nadal de Badia, però aquest any
serà molt diferent, per canviar, és va decidir fer-la sobre Harry Potter, la meravellosa saga de llibres i pel·lícules de la J.K. Rowling.

Es farà a la plaça major i tot començarà a les 10 amb la inaugració del decorat. Tot seguit d’11 a 12 es realitzarà un taller en el qual podràs crear la teva pròpia poció màgica. Per altra banda a les 11: 30  hi haurà caldo casolà per escalfar-te la panxa i a les 12 podrem veure un espectacle de màgia. També es farà un bingo solidari on tot el que es recapti anirà destinat a la investigació de la malaltia de Menkes i el TDA.




A les 14 quan s’apropi l’hora de dinar, podrem gaudir d’un dinar popular. Més tard de 15 a 16 de la tarda farem un altre taller, aquest cop de varetes màgiques on podràs fer-te la teva pròpia. Com sempre no pot faltar la visita del Pare Noel on podrem demanar-li els regals que volem. A les 17:30 tastarem la xocolatada popular i berenarem. Tampoc pot faltar un concurs de disfresses a les 18 on potser seràs el guanyador d’un scape room de Harry Potter, a part d’això hi haurà un concurs de fotografies a Instagram on et pots guanyar fins a 250 . I ja per acabar podrem participar en el sorteig de la panera de Nadal.


No et perdis aquest increïble event!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario