Translate

miércoles, 21 de noviembre de 2018

ESPORTS A BADÍA: JUDO

L'ESPORT A BADÍA

Tothom sap que a Badía hi ha esports com la natació, el futbol i el basket, però no tot el món sap que a Badía hi ha una gran oferta d'esports, des d'arts marcials, fins a esports aquàtics, i, per això, volem apropar-vos a alguns dels esports que el poliesprtiu i l'ajuntament ofereixen.

·Començarem pel Judo:

EL JUDO A BADÍA

Un dels esports més desconeguts i que s'ofereixen a Badía és el judo. El Club Judo Badía porta 41 anys ensenyant l'esport als grans, petits i mitjans de Badía que s'apropen a provar-ho. Les clases són d'una hora, els dimarts i dijous per a infants i adolescents i els dilluns i dimecres per a adults.

 El judo és un esport que deriva del jiu-jitsu i està considerat un dels millors esports per als infants. Provenent del japó, el judo té més de 100 anys d'existència. El terme "Judo" significa camí a la flexibilitat, tant física com mental.
El judo es basa pràcticament en moviments determinats per aconseguir derribar a un oponent. Amb el judo aprendras a defensar-te amb tècniques de projecció, luxacions, extrangulacions i inmovilitzacions, a més de que guanyes resitència. El sistema de cinturons del judo actual és el clàssic de gairebé totes les arts marcials, variant només els colors dels dans. Als nens petits sel's puja de mig cinturó en mig, ja que el mínim d'edat per arribar a ser 1r Dan està als 16 anys.

                                       Resultado de imagen de judo

Resultado de imagen de judo

No hay comentarios:

Publicar un comentario